CARL Software:
Toonaangevend in Europa, n°1 in Frankrijk

CARL Software lanceerde in 1985 een van de eerste toepassingen in onderhoudsbeheer (CMMS) en Asset Management. Meer dan ooit gespecialiseerd in CMMS en EAM, zijn we vandaag de Europese leider en nr. 1 in Frankrijk (een vergelijking op basis van zakencijfer van Franse bedrijven gespecialiseerd in CMMS oplossingen). CARL Software heeft ook het grootste team toegewijd aan CMMS in Frankrijk.

Met CARL Software, leider in Europa in CMMS systemen, kiest u voor veiligheid.


CARL Source, het resultaat van 30 jaar ervaring in CMMS

Meer dan 30 jaar ervaring heeft ons ertoe geleid een geheel nieuwe generatie CMMS / EAM software te ontwikkelen : CARL Source. CARL Source biedt :

  • Specifieke versies per sector : Factory (industriële en technische assets), Facility (eigendom, vastgoed), Health (ziekenhuizen, gezondheidszorg), Transport (bus, metro, trein, infrastructuur)...
  • Vier verschillende gamma’s (Smart, Expert, Enterprise en Corporate) om antwoord te bieden aan de meest veeleisende behoeften, zoals beperkte budgetten en teruggeschroefd tot de meest eenvoudige behoeften.
  • Een web native architectuur met inbegrip van technologieën zoals Web 2.0 en Open Source: biedt CARL Source CMMS een 100% gebaseerde web-interface, intuïtief, extreem aanpasbaar, krachtiger en met betere prestaties dan de oudere internet-producten.
  • CARL Touch: Een exclusieve mobiele CMMS applicatie, ontworpen voor technici op de werkvloer, bruikbaar zonder opleiding of toetsenbord en met behulp van de nieuwste technologieën zoals spraakherkenning, video, GPS, ...
  • Keuze voor de traditionele licentie of SaaS / ASP oplossingen.
Ontdek CARL Source 4

Nieuw: CARL Source 4!

CARL Source 4 is een totaal nieuwe CARL Source, krachtiger en toegankelijker. De ‘nec plus ultra’ van de CMMS oplossingen. Ontdek het hier!


Ontdek CARL Touch in een korte video

CARL Touch, de nieuwe mobiele CMMS

CARL Touch verzoent technici op de werkvloer met het CMMS en bezorgt de managers een betere controle op de business. Ontdek CARL Touch in een korte video! (4min)


Nieuws

Nieuws